Storingen periode 27 tot 30-09-2016

Storingen en werkzaamheden in het jaar 2016
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
BPC Helpdesk
Berichten: 148
Lid geworden op: do 29 jul 2010, 14:05

Storingen periode 27 tot 30-09-2016

#1 Bericht door BPC Helpdesk » do 29 sep 2016, 19:25

Update 30-09-2016:

De extra beveiliging tegen cyber-attacks is vandaag ingeregeld. We zien dat aanvallen nu succesvol worden geweerd. Helaas hebben de maatregelen vanmiddag tot onderbrekingen geleid, hiervoor onze excuses.
We blijven 24/7 monitoren om in te grijpen als we zien dat de gesprekskwaliteit toch nog verslechtert.
Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober hebben we extra mensen klaar om tussen 9.00 en 16.00 uur snel je vragen te beantwoorden per mail of chat.

Met vriendelijke groet,

het budgetphone team
----------------------------------
Update 29-09-2016:

Beste budgetphone-klant,

We hebben helaas sinds enkele dagen last van plotselinge overbelasting van ons netwerk. Hierdoor was de website af en toe onbereikbaar en was bellen en gebeld worden met tussenpozen moeilijk of onmogelijk. Onze excuses voor de overlast die dit heeft veroorzaakt. 

Het netwerk raakte overbelast door zogenaamde cyber-attacks, aanvallen met grote hoeveelheden data die tijdelijk andere activiteit op de servers onmogelijk maakt. Het zijn geen inbraakpogingen, ze zijn alleen bedoeld om de servers “plat” te leggen. 

We hebben in ons netwerk alles veilig en dubbel uitgevoerd om downtime te voorkomen maar deze aanvallen vergen aparte maatregelen. We werken met onze internet-providers 24/7 samen om blijvende maatregelen te nemen. Uit veiligheidsoogpunt vermelden we niet om welke maatregelen het gaat. Als alles ingeregeld is, melden we de storing af. Mocht je na die tijd problemen ondervinden, kan je het beste een mail sturen naar info@budgetphone.nl met je telefoonnummer. We kunnen dan eventueel meekijken.

Nogmaals onze excuses voor deze zeer storende onderbrekingen. We weten dat bereikbaarheid voor jou - net als voor ons - heel belangrijk is.

Met vriendelijke groet,

het budgetphone team

------------------------
_________________
Dit is een antwoord van de Budget Phone Company Helpdesk
Afbeelding

Plaats reactie